Yöt eivät ole suremista varten

Runoilija 7deb2de70b0febf0b4431ff52d25458f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2004
Viimeksi paikalla: 4.6.2017 10:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Tuntea joku, 
jonka kanssa vallitsee yhteisymmärrys
välimatkoista tai lausumattomista
ajatuksista huolimatta 
- se voi tehdä tästä maailmasta puutarhan

Johann Wolfgang Von Goethe
 

Sattuipa sopivasti,
näin tänään kuunvalossa miten laskit
kaikki minusta itsessäsi olevat palaset maahan
ja hautasit ne kosteaan multaan kuin kuolleen

Halusin jaksaa taistella vastaan
mutta sen sijaan veinkin kukkia muistojemme suojaksi,

ehkä luonto säilöisi sen,
minkä me olemme ripotelleet jälkeemme
tuskallisen hitaasti, murunen kerrallaan

Olen sinulle yhä se sama höpsö lintutyttö,
mutta et sinä enää
asettele ruusunlehtiä sängylle vuokseni
etkä tule katsomaan pääsenkö turvallisesti perille

Onhan siinä se hieman katkeransuloinen kaiku
vaikka kyllä kai minä taas joskus muistan
miten kaunis öinen taivas voi olla

ilman sinuakin

Selite: 
Opettelen luopumaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

tää kosketti. hieno on.

 

Käyttäjän kaikki runot