Nää tunteet kestää

Runoilija ComeCloser

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2011
Viimeksi paikalla: 15.7.2020 18:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.11.1988

 

Oon susta niin monena yönä unta nähnyt,
päivisin meitä miettinyt.
Ihania hetkiämme muistellut,
mutta myös tuskani uudelleen tuntenut.

Eilen tulit yhtäkkiä mun mieleen,
elävämmin ja vahvemmin kuin ennen.
Vaikka kuin yritin muuta miettiä,
en saanut sua pois mun mielestä.

Jäi semmonen outo olo,
jääkö mun sydämeen ainiaaksi kolo.
Iso paikka tyhjänä sun jäljiltä,
ei sinne muita hyväksytä.

Sit yöllä kun olin jo melkein unessa,
tapahtu jotain mitä en vieläkään tajua.
Aloit mulle viestejä laittaan,
kysyit mitä mulle nykyään kuuluukaan.

Kerroit tunteistas enemmän kuin aiemmin,
sanoit että tiedät nyt kaiken varmemmin.
Selitit, ettet mua koskaan halunnut satuttaa,
muttet voinut silloin meidän juttua jatkaa.

Nyt aika tuntuis susta oikeelta,
haluaisit vielä kattoa,
voisko tästä jotain tulla,
jos vaan samat tunteet ois myös mulla.

Sovittiin et nähään, puhutaan,
rauhas katotaan.
Mut mua pelottaa,
en halua enää antaa sun mua satuttaa.

Siks toivon et ymmärrät,
annat mulle aikaa,
taas opetella tuntemaan.

Enemmän ku mitään toivon et tää juttu kestäis,
enkä enää sua menettäis.

Mennään eteenpäin yhdessä,
varovaisesti,
käsi kädessä.

Niin ja muuten,
sä oot kokoajan mun mielessä. ♥

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo <3 herkkä ja kaunis. :)

 

Käyttäjän kaikki runot