Tykkään ♥

Runoilija ComeCloser

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2011
Viimeksi paikalla: 15.7.2020 18:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.11.1988

 

Kauan sua odotin,
melkein jo toivoni kadotin.
Halusin tuntea rakkautta ja lämpöä,
sydämen lähellä toista sydäntä.
Sit sä tulit mun elämään yllättäin,
veit jalat alta heti ku sut ekan kerran näin.

Sun kans aika menee liian äkkiä,
en koskaan luotas haluis lähteä.
Sun kans on helppo puhua,
saat mua millon vaan halata.
En tienny ennen tällaisista tunteista,
sua ilman en haluis enää nukkua.

Nyt tiiän mistä muut puhuivat,
kun ikuista rakkautta vannoivat.
Miten voi tuntua et ollaan jo kauan tunnettu,
vaikka iha just vasta tavattu?
Ajatus susta saa mun päivät paremmiksi,
poika sä teet mut niin onnelliseksi!

Selite: 
10.8.12
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanaa

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot