Elämänkaari

Runoilija Eski

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2004
Viimeksi paikalla: 4.5.2020 15:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kasvoistani pirun vehreät pellot
Lihaksistani maailman heikkous
Nivelistäni ruosteet työhön
Olemuksestani ihmisen valheet
Suvustani hulluus maahan
Kertomuksistani sanat omat
Tiedoistani viisaammille
pohdittavaa tulevaa...

Ps. Jos pyrkii epäonnistumaan ja onnistuu, niin onko onnistunut?
 

Lapsena minulle huudettiin
joka päivä
"Tule ottamaan välipalaa!"

Nuorena tuntui, että
välistä lähtee,
välistä palaa,

Teininä itsensä kokeminen
ihmisenä ja eläimenä
tuntui että väli palaa

Nyt "aikuisena" on tyyni
joskus hulluttelee
ja pojaksi välillä palaa

Luulen että tulevaisuudessa
nuoruuden huuma ja kaipuu
Korvien väli palaa

Selite: 
Elämänpohdintaa
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti koottu runo yhden sanan ympärille. Pidän tästä. :)

Hienosti koottu runo yhden sanan ympärille. Pidän tästä. :)

 

Käyttäjän kaikki runot