Piscator

Runoilija Eski

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2004
Viimeksi paikalla: 4.5.2020 15:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kasvoistani pirun vehreät pellot
Lihaksistani maailman heikkous
Nivelistäni ruosteet työhön
Olemuksestani ihmisen valheet
Suvustani hulluus maahan
Kertomuksistani sanat omat
Tiedoistani viisaammille
pohdittavaa tulevaa...

Ps. Jos pyrkii epäonnistumaan ja onnistuu, niin onko onnistunut?
 

Kudoin päälleni päivien verkkoa.
Yksi nurin ja toinenkin.
Yksi oikein ja ei koskaan enää.

Suojaksi sen piti tulla ylleni.
Kokemuksista kilpeni
Sanvalmiudesta miekkani.

Vaan sanoja en puhunut,
vain halki ilmaa haukoin hiljaa.
Kun aika päälleni kävi
kaatoi minua kuin terä viljaa.

Kokemuksen kalastajaksi
piti minun mennä onkineni.
Ongesta tuli ongelmani.

Siima köytti kaulan varteen
puun josta minä sen riistin.
Siinä olin suu auki killuva

sätkijä, potkija ja vihdoin viimein hiljentyvä.
Paikalla sata muistomerkkiä. Kasvualustana makaajan.
Tuuli kuiski kertomaani. Kiuru kuuli kiroukseni.

Vaan sanoja en puhunut,
vain halki ilmaa haukoin hiljaa.
Kun aika päälleni kävi
kaatoi minua kuin terä viljaa.

Selite: 
Tarinaa taas.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot