Nimetön

Runoilija nightbreeder

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ride Hard Live free
 

Kun yö hiipuu uniini
matkaan toiseen maailmaan
lennän läpi tähtien
pakenen pois
rakastun uudelleen
tähän maailmaan
timantit loistavat silmissäni
kun tähdet kutsuvat minut pois
olen reunalla
seinä lähestyy takaani
en voi perääntyä
hyppään ja olen yksi tähdistä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot