Nimetön

Runoilija nightbreeder

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ride Hard Live free
 

Menetin uskoni ihmisiin
Luotin ja uskouduin
Mutta loppujenlopuksi kaikki olikin valhetta
Valhetta joka kietoo verkkoonsa
Valheen kautta on helppo elää
Helppo kiertää todellisuus
Mutta kulman takana on yllätys
Karma kostautuu kaikille
Lupasit
Petit
Unohduit
En kaipaa sinua enään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voimakas, vihainen
syyttävä runo
lopussa mahtava sanoma
ehkä vähän ilkeää mutta joskus saa olla

 

Käyttäjän kaikki runot