Nimetön

Runoilija Jidáye

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

naukhel xuat kampi'un vel'bol Usstan llaar satiir.
 

Mitä tekisit, jos aina katsoessasi katsoisit harhaan
jokaisella kerralla näkisit läpi.

Päivänvalo olisi liian kirkasta silmillesi,
ja se saisi sinut näkemään vain valkoista.

Entä jos näkisit ikuista pimeyttä valkeuden sijaan.

Jonain päivänä astuisit sivuun ja tietäisit vihdoin näkeväsi jotakin kaunista.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot