Nimetön

Runoilija Jidáye

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

naukhel xuat kampi'un vel'bol Usstan llaar satiir.
 

Kerran oli kaksi
Nyt vain yksi ja loputon hiljaisuus
Mutta kauaa ei näin ole
Sillä yksikin kuihtuu
Ja sinä keväänä se kuoli pois

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot