Epätodellinen mielenvikaisuus

Runoilija Jidáye

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

naukhel xuat kampi'un vel'bol Usstan llaar satiir.
 

Ehkä katsoin liian tarkkaan
ja kadotin todellisuuden ääriviivat.
Utuisena usvana edessäni kulki joukko ihmisiä
kirkkaissa vaatteissa.
Vai olinko ollenkaan varma.
Olivatko nuo värejä,
minkä nimisiä ne olivat.

Miksi en muistanut enää
kuinka hymyyn vastattiin.
Mitä piti sanoa kun joku huusi

hei

Etsinkö todella vastauksia
vai enkö todellakaan tiennyt
että kysymykseni olivat mahdottomia.

Ei tässä todellisuudessa

Mitä tein täällä
jos en osannut erottaa lampaita
susien seasta.

Elinkö minä.

Epätodellista

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot