Katana

Runoilija Jidáye

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

naukhel xuat kampi'un vel'bol Usstan llaar satiir.
 

Muotosi kietovat minut sisäänsä.
Katselen kaunista kaartasi sivellen sormenpäilläni.
Yksikin virheliike johtaisi harhaan,
veren virtaan pintaasi pitkin.

Kauneutesi lumoaa minut.
saat minut kokonaan itsellesi.
Olemme yhtä,
yksi kokonaisuus.

Liikkeemme tarttuvat toisiinsa,
sinä omiini ja minä sinun.
Hitaasti saapuu virheetön kauneus

ja me olemme sen keskipiste.

Selite: 
Rakkaudesta katanoihin ja niiden kanssa työskentelyyn. (iaido)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoja kielikuvia, ja ihanan erilaisia runoja. Kirjoitat todella taidokkaasti, runoista tulee aina selkeitä kuvia, kuin lukisi hyvää elokuvaa.

Itekin ku on hieman tullu joitakin taistelulajeja harrastettua, ni tästä löytää hyvin sen zenimäisen ajattelun.

Sinulla on mielenkiintoisia runoja ja kirjoitat mielestäni todella hyvin. Eritoten kielikuvasi ovat, sanoisinko, ainutlaatuisia, ja luot runoihisi tietynlaista kipinää, josta pidän.
Kun lueskelin tätä, ajattelin sen liittyvän rakkaudesta ja intohimosta taisteluun. Sillä onhan ase soturin paras ystävä.

 

Käyttäjän kaikki runot