Ikävä

Runoilija jangga

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onhan siitä jo aikaa kun erottiin, eri suuntiin kun lähdettiin.
Olet silti koko ajan mielessä, kunpa voisit olla vieressä.
Rakastan sua vaikka tässä kävikin näin, lähti lämpö ja turva kun lähdit viereltäin.
Sattui sillon ja sattuu nyt,kunpa en olis sitä taakse jättänyt,
ja kauas luotas lähtenyt.
Kaipuu sattuu ja muistuttaa, miltä tuntuu rakastaa.
Haluan viereesi nukkumaan, sun kainaloosi nukahtaa.
Mietin useesti että kaipaatko mua, mulla on ainaki kova ikävä sua.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot