Kova kosketus

Runoilija jangga

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sun kosketuksesi sattuu, kun olet poissa ei tule kaipuu.
Lämmitä ei kosketuksesi.
Ei tule kipinää kun suutelet.

Et ole se oikea.
En ole valmis.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Empäs tiennytkään, että osaat runoillakin, Janina.

Mutta hyvinhän tuo näyttää sujuvan kuitenkin, tykkäilen kovasti.

Siitä kosketuksesta kannattaa pidättäytyä. Hyvä, kun tietää mitä tahtoo.

 

Käyttäjän kaikki runot