Verinen Kyynel

Runoilija jangga

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taivaalla oli vain yksi tähti, kun hän lopullisesti luotain lähti.
Vei jotain minulle kuuluvaa mukanaan, pimeään jäin yksin istumaan.
On kyynel Rakkauden Ruusun värinen, sen kyyneleen pois poskeltain pyyhkäisen.
Tuntui kuin terävällä veitsellä viiltäisi, ja sitten tuska punaisena sormellain kiiltäisi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot