Sydämen kaipuu

Runoilija Desir

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

In my heart you're mine to keep. †



[Kultasiipi kokeilee taas kirjoittamista.]
 

Päivän tummuessa iltaan,
talven kääntyessä kesään
jälleen
yksi käpertyy piiloon,
kokoaa muistojen merestä
sylin täyteen ikävää.

Pieniä palasia menneestä,
korviin kuiskittuja salaisuuksia,
lämpimiä
rakkauden osoituksia.

Ei niitä palasia
saa enää paikoilleen,
ei eron kalvama ikävä
palauta mitään ennalleen.
Mutta silti viimeisin kuiskaus hämärään
jää pysyvästi sisimpään itkevään.

Sait vain kaiken muuttumaan,
kaipaavan sydämen

jälleen rakastamaan.

Selite: 
"Ole kunnolla, poju, mä tuun kyllä pian takaisin. <br> Rakastan sua."<br> <br> Sut vain vietiin multa pois.
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis runosi.

Oikein kaunista tekstiä <33
Pidän kovasti.
Aina joutuu menettämään :'(

Ihana, sydänhän tässä pakahtuu.

 

Käyttäjän kaikki runot