Lindalle

Runoilija Desir

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

In my heart you're mine to keep. †



[Kultasiipi kokeilee taas kirjoittamista.]
 

Tuuli pyörittää
lehtiä hiljaa,
auringon kultaiset ripset
syleilevät silkkistä harjaa,
lämmin puhina
tuntuu poskella taas.

Muistot niin kauniit
ikuiset,
sydämessä kaipaavassa
surulliset
jäävät tähän maailmaan,
rinnalleni vaeltamaan.

Kun kaikista kaunein
tanssii nyt tähtien rinnalla,
pitäen luonaan
siipiensä alla,
koskettaen yhä
rakkaudellaan suurimmalla.

Kaipuun ikuisen jättäen
nousi siivilleen
kaikista kaunein


Lintunen.

Selite: 
<i>Sydämessäni elät ikuisesti,<br> ei paikkaasi voi kukaan toinen täyttää. <br> Lepääthän rauhassa, <br> kaikista kaunein Lindani. <br> 17.5.2006 :'(</i>
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot