Sinussa kaikki

Runoilija blueberry

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 6.6.2014
Viimeksi paikalla: 29.7.2021 10:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.6.1988

 

Silmissäsi maailmankaikkeus, niitä katsellessani unohdan kaiken muun.
Kosketuksesi saa koko kehoni värähtämään.
Vain ajatus sinusta,
täyttää sydämeni onnen pisaroilla.
Rakastun yhä uudelleen.
Olen sinun.
Nyt, aina ja ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä mokoma epeli oon ollu naimisissa yli 46 vuotta ja koko ajan paranee kuten killin pennulle silmät.

Heh!

 

Käyttäjän kaikki runot