Kaipaan sitä miten hiuksiani silität

Runoilija TIITY

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2004
Viimeksi paikalla: 31.1.2016 15:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen ääripää ja joko tai ja ihanaisen rakastunut

rakastan suklaata kevättä valokuvia villasukkia varpaita pisamia värejä kissoja ruokaa ystäviä matkustelua lahjoja yllätyksiä koruja kirjoittamista musiikkia omaa kultaa
 

Piilota minut sänkysi alle
että yöllä saan kaivautua
peittosi alle
viereesi

sillä yksin kylmässä sängyssä
kellon digitaalisia pimeässä hohtavia numeroita
kun tuijotan

en saa unta ilman sinua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot