Tule kesä tule !

Runoilija TIITY

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2004
Viimeksi paikalla: 31.1.2016 15:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen ääripää ja joko tai ja ihanaisen rakastunut

rakastan suklaata kevättä valokuvia villasukkia varpaita pisamia värejä kissoja ruokaa ystäviä matkustelua lahjoja yllätyksiä koruja kirjoittamista musiikkia omaa kultaa
 

Englannin kielisiä uutisia
särisevistä kaiuttimista

minä ikävöin toukokuista Berliiniä
Oih, Berlin !

epätoivoisesti pisamia kaivaten
iltapäiväauringon säteissä tupakansavuisella parvekkeella

ja sinä minua kuumeessa ikävöit

Selite: 
innoissaan on
Kategoria: 
 

Kommentit

miten tiesit,
mit aattelin?

 

Käyttäjän kaikki runot