Viisi vapauttavaa tuntia

Runoilija BlackLotus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hang on to your IQ.
 

Viisi vapauttavaa tuntia,
Unohdan tuskan ja murheen,
jota minä en koskaan tuntenut.
Viisi vapauttavaa tuntia,
ja maaottelu onnen kanssa päättyy,
vaikka sitä ei koskaan käytykään.
Viisi vapauttavaa tuntia,
ja ruotsintunti loppuu,
vaikka en sinne koskaan mennytkään,
Viisi vapauttavaa tuntia,
ja sanaton keskustelu kanssasi on ohi,
vaikka en sinua koskaan vilkaissutkaan.
Viisi vapauttavaa tuntia,
kello käy.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot