Langat

Runoilija BlackLotus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hang on to your IQ.
 

Lapsen hymy kasvoillasi,
Langat käsissäni.
Niitä yhä kovempaa kiskon.
Totella et tahdo,
Mutta ei sinun tarvitsekaan.

Ei se häivy, ei se kulu.
Päästän langat karkaamaan.
Ei tarvitse tuhlata aikaa,
Osaat itsekin.
Silti sinua valvon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot