Viimeinen syke, lopetti kivun.

Runoilija BlackLotus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hang on to your IQ.
 

Hikoilen.
Makaan sängynpohjalla ja katson kattoa joka liikkuu.
Vai liikunko minä?
Hengitykseni rahisee ja pulssini kiihtyy.
Tuli kynttilöissä laajenee seiniin.
Painaudun kiinni seinään ja yritän itkeä, mutta en voi.
Tuli polttelee varpaitani samalla kun lysähdän lattialle voimattomana.
Pulssini hidastuu.
Kaikki tummuu ja tunnen viiltävän tuskan kädessäni.
Rohina hiljenee,
En tunne enää lattiaa käsieni ja jalkojeni alla.
Aistini ovat turtuneet.
Huudan niin kovaa kuin jaksan.
Viimeinen syke, lopetti kivun.

Selite: 
Fysiikantunnit on ehkä maailman tylsimpiä. Kaataisinko syanidia päälleni?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot