Ehkä löysin ilon.

Runoilija BlackLotus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hang on to your IQ.
 

Herään keskellä yötä.
Vavahdan ja nousen äkkiä ylös.
Katson ulos ikkunasta.
Näen kauempana lähikaupan jouluvalot.
Yksi niistä,
Punainen välkkyy.

Juoksen ulos.
Siellä sataa lunta ja maa on täysin valkea.
Ryntään paljain jaloin tanssimaan katulampun alle.
Miljoonat tähdet,
Miljardeja kilometrejä pääni yläpuolella loistavat.
Ensimmäistä kertaa olen onnellinen.

Ehkä löysin ilon.

Selite: 
Löysin. Ja en aio hukata.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuli ihan joulu mieleen. Kaunista tekstiä!

jos ilon löytää sitä ei saa kadottaa

 

Käyttäjän kaikki runot