TAHDONKO?

Runoilija wenska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unohtaisin, jotta löytäisin sinut uudestaan. Lähtisin, jotta voisin palata takaisin.
 

Näinä yön tunteina kun ajatukset hiipivät päähäni ja yksinäisyys kohoaa ylleni mustana verhona, huomaan epävarmuuteni.
En usko rakkauteesi,
en yhteiseen tulevaisuuteen,
en edes omiin tunteisiini.
Pelkään menettää sinut
vaikka kanssasi on niin vaikeaa.
Kaipaan hetkiä jolloin saan sinut lähelleni,
vihaan jokaista maanantaita joka vie sinut pois.
Jokainen vuoksesi vuodatettu kyynel tekee kipeää,
jokainen aika jolloin kerrot,ettet tule, saa minut vapisemaan pettymyksestä.

En tiedä tahdonko enää rakastaa sinua.

Selite: 
Epävarmuutta...kipeää ja unetonta..
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella surullinen... kulta meidän pitäisi varmaan jutella... ILY, jaksamisia!!

tunteikas ja pelon vavisuttama teksti. jokainen sana repii lämpimiä tunteita sadetta kohden ja jokainen lause vie virran mukana kauemmas tästä hetkestä. kokonaisuus toimii ja viimeinen lause kertoo enemmän kuin koko alku teksti.

 

Käyttäjän kaikki runot