Nimetön

Runoilija Merivuokko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin hiljainen henkäys kasvoille
hiljaa, vaivihkaa
Sieltä se hiipii,
lupaa kysymättä
Ennen kuin huomaatkaan, olet sen pauloissa
vastustelematta annat sen viedä sinut mukanansa
nautit muutoksesta
hengität ja elät siinä
et osaa pelätä mitään
ei sinun tarvitsekaan
tällä kertaa se on pysyvää
niin ainakin vahvasti sydämmessäsi uskot
ehkä se onkin
ehkä tämä rakkaus on pysyvää
tällä kertaa...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot