Nimetön

Runoilija Merivuokko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei mikään ole ikuista, ei mikään ole pysyvää
Tämä tunne, joka ylitseni ajaa, ei ole luonani huomenna
Annan sen vyöryä ylitseni, elän siinä, väsytän itseni
Ja kuin maa talven jälkeen, nousen uuteen kukoistukseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot