Nimetön

Runoilija Merivuokko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki se mitä aikaisemmin oli,
oli vain toive siitä mitä voisi olla.
Nyt sen tiedän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaihoisa runo.
Onnellista syntymäpäivää^^

Voisiko tuon paremmin sanoa. Hyvää synttäriä!

Todella Hieno.

...ja Syntymäpäivä-Onnittelut !

Tämän tunteen tiedän. =)

Hyvää Syntymää Sinulle!

 

Käyttäjän kaikki runot