ajat muuttuu

Runoilija Jossue

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Helvetin ihmiset, te ette vaan tajuu,
Tää ei oo mun elämä, tätä en haluu,
jos voisin vaihtaa, vaihtaisin mielelläni,
tää on vaa muuri, joka on mun tielläni,
haluun päästä sen yli, se ei oo helppoo,
jos tää jatkuu, mun sielu hajoo,
jos vain sietäisin, tai tietäisin,
että sietäisin,
voisin olla vahvempi nyt, vaikeina aikoina,
jos olisin vahvempi, näkisin elämän polkuina,
ne ohjais mut pois, pimeästä maasta,
ja sen polun jonka valitsen, silt ei vois oikasta,
kestäisin sen,
jos valitsisin oikeen,
nobody knows what i'm feeling,
jjap, thats blood what is bleeding..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot