Amme

Runoilija Yesiel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2009
Viimeksi paikalla: 15.9.2016 13:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen veden ympäröimä amme.
Edessä ja takana, ylhäällä ja alhaalla aavaa.
Jos et ole kokenut sitä,
et voi ymmärtää.

kellun tai leijun
Joskus vajoan syvyyteen henkeä haukkoen,
mutta jotenkin aina pulpahdan pinnalle
kuin maissikorkki haudastaan.

Ei ole helppoa, muttei oikeastaan vaikeatakaan.
Jokaisenhan pitää olla jotain.
En tiedä syytä, en arvaa,
en oikeastaan välitäkään.
Se ei lue listassani.

Aika raapii säröjä pintaani.
Kai minäkin olen haavoittuvainen
kuin ne television jahdatut eläimet.
Kai minutkin kerran saadaan kiinni.

Mutta ennen sitä
haluan nähdä auringonpimennyksen,
ja kertoa siitä jollekin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

nätti runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot