Kirjoitusta

Runoilija Puffy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä kirjoitan.
Kirjoitan sanoja paperille,
Näppäilen tekstiä tietokoneelle,
Ja silti se on aivan sama, mitä kirjoitan,
Sillä aiheeni on yksipuolinen.

Sama aihe molemmissa,
Samat sanat kummallakin,
Samat tunteet puolittaen,
Molemmilla toinen.

Sillä se aihe, josta kirjoitan, olet sinä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää oli tosi MAHTAVA!!!
Suosikkeihin menee --->
Ihana <3

niinhän se monesti menee jos on joku josta todella välittää... ja jotenkin pakostakin kaikki itsessä ja omassa elämässä liittyy siihen toiseen ja se näkyy kaikessa.. kirjoiteuksessakin. kaunista <3

 

Käyttäjän kaikki runot