Too weird

Runoilija Puffy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Too weird, too weird to living in there,
Too weird, so she can fuck fear.
Fuckin' weird girls,
Fuckin' weird boys.
And they running into the west, in the sea,
And they run run run away...

Selite: 
Njoo. Minulle tuli yhtäkkiä omituinen mielikuva päähäni Alice Cooperin Poisonia kuunnellessani: Draco kohottaa kulmiaan Harrylle, Harry Dracolle ja molemmat ryntäävät ulos Suuresta Salista läpi Kielletyn Metsän saapuen aavalle viheralueelle jossa he kellahtavat selälleen maahan käsi kädessä ja suutelevat. Ja Suuressa Salissa McGarmiwa pudistaa päätään mutisten: "Too weird to living in there", Kalkaros nojaa otsaansa sormiinsa, Dumbledore katsoo vakava ilme kasvoillaan poikien lähtöä, loput oppilaat ja opettajat katsovat ihmeissään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllähän hän kirjan tietojen mukaan hetero on, mutta on paljon fanikirjallisuutta, jossa hän on homo. Minä luen sellaisia. (yleensä niitä osataan kirjoittaa paremmin kuin heterotarinoita)

 

Käyttäjän kaikki runot