Nimetön

Runoilija wolftear

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Peilin takana usvana näkyy oletettu minuus.
Kosketan häilyvää kuvajaistani ja tunnen lasin kylmyyden.
Säröillä ja halkeamilla liitetty minuuteni kiinni,
ja itse liitän sen tähtiorkesteriin yön kylmimpänä tuntina.
 

Älä kysy miksi huokaan
Älä kysy miksi käännyn pois
Vanno valasi kasvoilleni,
inhosi minua kohtaan

Selässäsi välähdys siivistä,
sinä varjopuolen enkeli
Äänessäsi saatanalliset säkeet,
jotka rikkovat huuliani

En vastaa Sinulle,
nielen kyyneleeni
Käsissäsi ei lempeyttä,
sylieilyssäsi tukahtunutta kuiskausta

Rukoilen Inhon minuun asettumaan,
en halua riisua kipuani uudestaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
wolftear Nimetön 11.4.2007 0 Runo
wolftear Nimetön 11.4.2007 0 Runo
wolftear Kuvajainen 28.12.2006 0 Runo
wolftear Nimetön 11.4.2007 2 Runo
wolftear Sober hours 28.12.2006 0 Runo
wolftear Nimetön 28.12.2006 0 Runo
wolftear Nimetön 11.4.2007 4 Runo
wolftear Gates 11.4.2007 0 Runo
wolftear Nimetön 11.4.2007 0 Runo
wolftear Nimetön 11.4.2007 0 Runo