Tapathan rikkaruohoni mun?

Runoilija Muumima

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Live your life
 

Mä pidän susta. Saatan jopa vähän rakastaa. Mutta en tiedä, kun tuo tunne on tuntematon, mistä sen tunnistaa. Voin olla sun kanssas mitään esittämättä, voin olla hiljaa tai nauraa, varmaan itkeäkin. Mutta epävarmuuden siemen tahtoo pilata tän’, vaikka oon sitkeäkin. Epävarmuus siitä, etten sulle riitä, porautuu läpi veren, luun, lihan, otat mun kädestä kiinni, nostat ylös mun hihan. Silittelet mun rannetta ja tiedän että mun on hyvä olla. Ei tarvitse huolehtia huomisesta, vaikka siemen kasvattaa juuriaan pinnan alla. Toivon että sä tapat sen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvää vertauskuvaa tässä..!

 

Käyttäjän kaikki runot