Painajainen

Runoilija JäätynytEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

DEATH TO THE WORLD
 

Kultaseni, miksi olet
painajaisessani?
Katsot surullisin silmin
Kun pelkään.
Hiuksesi taas silmillä,
auton ikkunan läpi
tuijotat mua.
Huudan.
Ja vieläkin pelkään...

Selite: 
näin pahaa unta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Painajaiset ovat usein kovin vaikuttavia...

 

Käyttäjän kaikki runot