Enkelille

Runoilija Juustonunna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi, lisäilen tänne mun kirjoittamia nuorille suunnattuja novelleja. :)
 

tulit mieleeni taas, ei ollu eka kerta taaskaan
en ees haluis et vikaa kertaa tuliskaa
nyt joku käski sut taivaisiin ottaa
lähdit pois, täytyi lanttis pudottaa
lähdit yksin, oli sillon pimeetä
nyt rest in peace, haluisin vaan itkeä

en tahtois yksin kulkea, sua luotani mä sulkea
nyt kuljet siellä ylhäällä, turvassa, pää pilvissä
olit elämäni valttikortti, pataässä
en vaa tajuu et tää todellaki oli tässä
oli elämäsi herran käsissä
kuule mua, oot yhä mun elämässä

yksin täällä alhaalla, jalat koval sannalla
ei mee hyvin niinku sillo ennen, oliko se puhelu
jokin enne? kuulin lähtösi vasta myöhemmin
nyt sua ootan tänne itkuin, sydämin
ei sun ois pitäny lähteä, me seurataan sun tähteä
mikset jaksanu, sun piti ehtiä sinne ennen pimeetä

leikittiin skidin paljon ulkona, oli riitoja myös muutama
aina sovittiin ja sitten halattiin, jotkut jutut
porukoilta salattiin

kiitos, olit enemmän ku ystävä, olkapää joho itkeä
mut sit lähit, tänne sureen jäin
sillon ku nähtiin nauroit, olit oma itsesi
en ois koskaan halunnu lukee kivestä sun nimeesi

RIP A 1993-2013 <3

Selite: 
Kirjoitin tän kuolleelle ystävälleni, joten fiksuja kommentteja kiitos. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis. Todella kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot