Nimetön

Runoilija ankimanki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittelen tänne omista tuntemuksistani, elämästäni. Tänne pystyn avautumaan kun tietää ettei kukaan tuomitse eikä tunne.
 

Hei kuule, tsiigaa ittees,
Kato peilii! kuka hullu nyt jaksais
kuunnella tommosta beibii?

Jos sull on hankalaa,
älä muille sitä ruikuta.
itsekses vaan sä uikuta.

Sun kieroutunut katse naamallas,
saa vihan kukoistamaan
jopa kanalass.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot