Sattuu

Runoilija StarDust

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2004
Viimeksi paikalla: 31.7.2017 13:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antti oot rakkainta. Ain ollu ja tuut ain olemaa! <3 16 07 2006-> <3 Sydän rakkaudesta pakahtuen ootan tammikuuta! <3
 

Eikö elämässä voisi olla edes yhtä asiaa joka ei sattuisi...?

Minuun sattuu.. Yleensäkin kaikki..

Mutta nyt sattuu syvälle sydämeen..

Onko tämä edes totta..

Tuntuu niin pahalta..

Tahdon vain kuolla pois..

Rakkaus sua kohtaan Jarkko, ei koskaan kuole..

Mut mua todellakin sattuu..

Kyl tää menee ohi..

Tai niin mä ainakin toivon..

Toivon vain et ollaan aina yhessä....

Eikö Sen pitäis kestää kaiken..?

Niin mä ainakin uskon..

Selite: 
Sattuu nyt vaan niin vitusti....... Tää kuvaa mun oloa HYVIN vähän.. Tuntuu paljon pahemmalta..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot