Ollaan unohtuaksemme

Runoilija StarDust

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2004
Viimeksi paikalla: 31.7.2017 13:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antti oot rakkainta. Ain ollu ja tuut ain olemaa! <3 16 07 2006-> <3 Sydän rakkaudesta pakahtuen ootan tammikuuta! <3
 

Tuli tässä vain mieleen. Onko maailmassa kenellekään ketään, ketään tärkeää, rakasta ihmistä jonka muistaa läpi elämän. Vaikka ei olisi missään tekemisissä enää ikinä. Sanotaan nyt, että nämä kaksi ihmistä tapaisi joskus nuorina ja muutaman vuoden päästä he eivät olisi enää missään tekemisissä keskenään. Siis.. Muistaisivatko he toisensa siitä huolimatta?

Mietin vaan. Tässä vieläkin puin viime suhdettani. Edelleen sellainen olo, että elämästä puuttuu se jokin, kun ei ole sitä tuttua ja turvallista ihmistä jota rakastaa. Tuntuu vain, että se mitä meillä oli, ei tule koskaan pyyhkiytymään minusta täysin. Varsinkin kun puhutaan jostain niin voimakkaasta kuin rakkaudesta. Tulen todennäköisesti aina rakastamaan tätä kyseistä henkilöä, vaikka hän olisi jo unohtanut minut.

Selite: 
Ei nyt tullut paljon tekstiä, mutta ei se mitään. Saa nyt riittää tällä kertaa. Ei mitään väliä, vaikka kukaan ei tätä lukisi, mutta minua helpottaa saada ajatuksia "paperille". No juu. En saa tällä hetkellä mitään enempää päästäni, vaikka se pursuaa ajatuksia. Kyllä minäkin käytän päätäni. Ja jos mietit että kenestä nyt itseni lisäksi kirjoitan, saat miettiä ihan rauhassa. Kyseinen henkilö tietää kyllä jos lukee tämän, että teksti on hänestä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot