..Our past..

Runoilija StarDust

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2004
Viimeksi paikalla: 31.7.2017 13:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antti oot rakkainta. Ain ollu ja tuut ain olemaa! <3 16 07 2006-> <3 Sydän rakkaudesta pakahtuen ootan tammikuuta! <3
 

No more blood run in my veins..
No more life in these cold fingers..
No more those happy faces around me..
No more laughter and joy..

Only tears running down faces..
Only blood dryed around me..
Only messed floors, walls and windows..
Only for the pain of our past...

Selite: 
angstipaska...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot