Veitsi ja vereni.

Runoilija MuZina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2004
Viimeksi paikalla: 11.7.2020 16:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se viesti oli veitsi,
ja käteni viiltäjä.
Ollaan molemmat jo liian
kuolleita tähän,
mutta liian monet kerrat
saavat minut vielä meihin uskomaan.
(NOTHING IS WHAT IS SEEMS!)
Monet ihmiset vain nauravat minulle,
sinulle, meille.
Saavat minut vain rakastamaan
liikaa,
ei sinua, vaan veistä ja haavojani.
(ANYBODY WANT TO TELL ME I'M FINE?)
Se on punaista, mutta
näen sen sinisenä.
Haluat varmaan pistää sormesi
haavaani?
TULEHDUTA, revi haavaani sormellasi.
(WHAT THE HELL AM I DOING?)
Vikaa päässä,
ei enään järkeä, mutta kuolema kiinnostaa.
Musta taivas innostaa, se on
minulle, mustalle sielulleni..
Mutta...
(I'M NEVER GONNA CARE ANYMORE!)

Selite: 
Näin. Suluissa olevat englannin kieliset tekstit ovat kaikki jostain Slipknotin biisistä. (: Mutta, näin mä ehkä si tunnen ?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
MuZina Nimetön 1.11.2005 3 Runo
MuZina pelko 6.5.2006 2 Runo
MuZina Nimetön 22.6.2005 0 Runo
MuZina HAAVANI. 15.7.2005 0 Runo
MuZina 10kk takanamme. 4.3.2006 0 Runo
MuZina Veitsi ja vereni. 24.5.2005 0 Runo
MuZina Nimetön 17.5.2005 0 Runo
MuZina ottaisitko? 22.10.2005 0 Runo
MuZina Valehtelija. 29.4.2005 0 Runo
MuZina Nimetön 27.7.2005 0 Runo