itsepetoksen houkutus

Runoilija mirrinsane

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luenko minä sinun päiväkirjaasi?
 

Minä veistän sinut esiin puusta,
minä maalaan silmiisi valon ja
muovaan sydämestäsi suuren.

Sormillani hivellen minä silitän

ihosi samettiin.

Solisluusi kaaren täydellisyys

on minun kämmenestäni,

onni sinun huulillasi


minun huulistani.

Selite: 
kovin keskeneräinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä jostain selittämättömästä syystä. Oli keskeneräinen tai ei. Hurmaava ajatus, että taiteilet itse itsellesi rakkauden.

Iloista synttäriä, Mirri. <:

 

Käyttäjän kaikki runot