SA-int VI

Runoilija Maajuuri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinussa olin onnellinen.
 

Ajoittain jopa nautin fyysisestä erosta
mutta kommunikaation puute pyrkii
tuhoamaan
tämän lemmenpesän perustukset.

Sormus on merkkinä lupauksesta
ja edessä loistava tulevaisuus,
(ajatuksena
johon turvaan heikkona hetkenä)

luotan sinuun kuin kallioon,
tiedän
että korjaat kaiken

kun palaat.

Silti tänään en edes yrittänyt nousta.
Makasin vain ja
katselin valokuvassa nauravia silmiäsi
miettien,
mahdoitko sinäkin kaivata minua
juuri sillä hetkellä?

Selite: 
Over and over again. <br /> <br /> FRDF II/08<br /> SKJT/MINURCAT 07/09 - 11/09 (?)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot