Attenti

Runoilija Maajuuri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinussa olin onnellinen.
 

Minulla on pieni asunto,
kahvinkeitin ja seinällä taulu ”attenti al gatto”.
Kirjoitan tätä tekstiä tonttulakki päässä
ja kuuntelen mielestäni hyvää musiikkia,
on yllättävän rauhallinen lauantai ja
olen onnellinen.

Minulla on paljon haaveita,
osa salaisia, osan olen jakanut.
Tälläinen pieni asunto on kuitenkin yksi niistä.
Tosin taulussa saisi lukea "varokaa kissaa",
jotta vieraatkin ymmärtäisivät.

Selite: 
Elämä - yksinäisyys; nyt mun luona ei käy ketään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä runosta tekee hienon se että se kertoo ihan tavallisista asioista.

en usko,
mut usko
on lähel
tuska

Tästä runosta tekee hienon se että se kertoo ihan tavallisista asioista.

en usko,
mut usko
on lähel
tuska

 

Käyttäjän kaikki runot