Nimetön

Runoilija carolyn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2004
Viimeksi paikalla: 20.1.2017 23:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..mutta minä rakastin kaikkea hänessä
 

Vielä kerran
katsoisitko halkeilleita huuliani
ja
toivoisit minun sinua rakastavan.

Voisivatko minun
virheellisesti värjätyt
silmäni olla
vielä hetken
sinulle ne kauneimmat maailmassa.

Tai
mitä minä hetkellä,
kun haluan loppuelämän kanssasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pieni suuri pyyntö ihmisen sisällä... Kaunis runo.

tyylikäs teksti, mikä esittää huolella mietityn pyynnön.

Herkkä ja koskettava...

Herkkä ja koskettava...

Auh miten tää koskettaa....
Hurjan hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot