Anna tulla !

Runoilija mendea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ All you need is love ~
 

Sä revit silmät päästäni ja nakkasit ne rakkaimmalle leijonallesi nautittavaksi. Ei se haittaa, vaikka revit epäluotettavuudellasi silmäni irti ja murskasit ne voitoksesi. Sillä vaikka olen sokea ja sydämeni on murskattu kerta toisensa jälkeen verisiin ja pienistä pienimpiin paloihin, olen sinua miljoona kertaa vahvempi koska kuulen ja haistan kuinka valehtelet päin naamaani ja kuinka jaksat kylvää noita turhia valheitasi. Sillä tiedä se että totuus tulee aina ilmi! Ja sinä, hänen rakas leijona, olet vain säälittävä kodinrikkoja ja valehtelija!

Selite: 
Kun luottamus on petetty kerta toisensa jälkeen...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot