Nimetön

Runoilija lonely-heart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2004
Viimeksi paikalla: 6.10.2015 22:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.12.1989

"muistot elää ikuisesti.."
 

Mä en tainnut tietää mitään,
oikeasta rakkaudesta,
en ennen kuin tapasin sut.

Olen ollut heikko,
uskonut valheita todeksi,
enkä ikinä uskonut,
että tällaista onnea olisi.

Teet minusta maailman onnellisimman rakkaudellasi
ja tiedän,
että tämä on todellista,
sitä puhdasta onnellisuutta itsessään.

Sinä olet se joka saa maailmani pysähtymään
ja silti jatkamaan kulkuaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot