Meistä tulee vanhoja :S

Runoilija Ripsku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä haluun
olla aina nuori...

Meistä tulee vanhoja
sillon
ku me kävellään
teatterissa
sisäkengillä.

Me ollaan
aikuisii
sillon ku
me ei
myöhästytä
koskaan
töistä.

Mä haluun
olla aina nuori,
laittaa mun
nimimerkkiin
syntymävuosi...

Mä haluun
unohtaa
että
on olemassa
kuolema

tai
ainakin
elämä
on suurempaa.

Mä haluun
kastella
mun sukat
lätäkössä
ja nauraa
sun kanssa.

Ja tehdä
letit
sun tukkaan.

Mä haluun
olla aina nuori,
laittaa mun
nimimerkkiin
syntymävuosi

ja kertoo
sulle
rakkaudesta
hymiöillä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sopii mainiosti syntymäpäivärunoksi, ainakin meikäläiselle ja varmaan jokaiselle. Aika monia asioita voi kyllä tehdä vaikka ei oo ihan niin nuori.
Ihania syntymäpäiviä edelleen.

Mäkin vielä kerron kullalleni rakkaudesta hymiöillä, kun mesetellään, tää oli kiva. :)

 

Käyttäjän kaikki runot