Elän runoillen

Runoilija Ripsku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä päivä
jo taipuu
illan viettohon.

Huolia, pelkoja,
iloja pieniä
päivän saldo on.

Onnen hetket
suoraan lensi
runona kevyenä
pilviin ensi.

Paha mieli
kietoutui
sanoihin
suuriin,
raskaisiin
hukkui.

Tässäpä syy
miksi
mieleni
ajatukset
runoksi
tallentui.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot