Iltapalapöydässä tunsin iloa

Runoilija Ripsku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään
minä
uskalsin
luovuttaa.

Ihan vähän
vain.

Niin
että
mikään
ei suuresti
muuttunut.

Ja
samalla
niin paljon

että
hetkeksi
tunsin
oloni
kevyeksi
ja iloiseksi,
vapaaksi
omista
kahleistani.

Oikeastaan
minä
en edes
luovuttanut,
joku teki
sen
puolestani.

Joku
suurempi
pitää
minusta
huolen.

Minun
ei
tarvitse.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot