En halua sinun itkevän

Runoilija Angel of Sorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä lähdit taas sanomatta mitään
Odotan sinua yksin kotiin
Katson kelloon minuutin välein
Kohta alan huolestua

Kun vihdoin tulet takaisin
Et minuun katsokaan
Kävelet suoraan keittiöön
Et sano sanaakaan

Seisot selkä minuun päin
Pidät veistä kädessä
Kyyneleet valuvat poskillesi
Kysyn mikä on hätänä

Turhaan leikit urheaa
Selvästi näen että sinua sattuu
Otan veitsen sinulta kädestä
En halua sinun itkevän

"Kulta anna mä leikkaan tän sipulin loppuun
Käy laittaa siihen haavaan laastari."

Selite: 
tällästä tänään.... :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana tunnelma tässä.Jotenkin lohduttava

Hämmentävä runo,jonka ristiriitaisesta sisällöstä ei aivan saa selvää mikä on runon lopullinen sanoma. Mutta hienosti kirjoitettu, pidin.^^
Hyvää syntymäpäivää.

Suloinen, lohduttava runo. :)

 

Käyttäjän kaikki runot